Comenzi Telefonice: 0763 192 939

Praktikonline Romania este un magazin online, cu o echipa tanara si dinamica formata din oameni profesionisti si responsabili care se ghideaza in activitatea pe care o desfasoara dupa nevoile clientilor dispunand astfel de: promptitudine, profesionalism, responsabilitate, eficienta si o abordare cat mai corecta a clientilor.

Serviciile noastre de vanzare cuprind o gama variata de produse utile si accesorii de cea mai buna calitate, distribuite in diverse categorii: Scule si Unelte, Casa si gradina, Oferte Speciale.

Echipa Praktikonline va ofera sprijinul de care aveti nevoie intr-un timp real atat prin e-mail cat si prin intermediul telefonului in conditii de siguranta maxima a datelor dumneavoastra personale.

jQuery(document).ready(function($) { if($.cookie('prepare') != 'seen'){ $.cookie('prepare', 'seen', { expires: 1, path: '/' }); // Set it to last a year, for example. var modal = document.getElementById('myModal'); if(modal){ modal.style.display = "block"; } $('#closemodal').click(function() // You are clicking the close button { $('#myModal').modal('hide'); // Now the pop up is hiden. }); $('#myModal').click(function(e) { $('#myModal').fadeOut(); }); }; });