Lanterna LED cu laser si acumulator Zoom Praktikonline Original

-22 %

Mai Multe Vizualizări

Lanterna LED cu laser si acumulator Zoom Praktikonline Original

Preț Normal: 89,90 Lei

Special Price 69,90 Lei

Reducere 20 Lei (22%)

Disponibilitate: În Stoc

Garantie: 24 luni
Retur: 14 zile

Livrare in 2-3 zile lucratoare

100% magazin românesc

Împreună susținem România

+
-
sau
Comenzi și asistență clienți: 0743 011 200 Messenger WhatsApp

Descriere scurta:

Lanterna LED cu laser si acumulator Zoom are un design foarte asemanator cu modelele de lanterne din dotarea trupelor speciale, este dotata cu LED alb, laser rosu si zoom.

GARANTIE 24 LUNI
PRAKTIK ONLINE VA MULTUMESTE PENTRU INTERESUL ACORDAT.

Te-ar putea interesa si..

Descriere

Detalii

Lanterna LED cu laser si acumulator Zoom Praktikonline Original

Lanterna LED cu laser si acumulator Zoom are un design foarte asemanator cu modelele de lanterne din dotarea trupelor speciale, este dotata cu LED alb, laser rosu si zoom.

Corpul lanternei este fabricat din duraluminiu aeronautic foarte rezistent dar si usor in acelasi timp.

Lanterna LED cu laser si acumulator Zoom este dotata cu un led CREE care asigura o putere luminoasa de 5 ori mai mare decat cea a unui bec de lanterna cu filament si in acelasi timp un consum de 5 ori mai mic decat cea a unui bec de lanterna cu filament.

Lanterna LED cu laser si acumulator Zoom functioneaza cu un acumulator de tip 18650 schimbabil foarte usor de gasit si de cumparat , si daca doriti sa mariti autonomia lanternei se pot cumpara mai multi acumulatori noi sau recuperati din bateriile de laptop. Acumulatorii 18650 se gasesc pe internet foarte usor la preturi foarte mici.

Lanterna SWAT este o lanterna foarte eleganta utila si economica nu mai trebuie sa dati banii pe baterii , acumulatorul este de tip Litiu Ion , ecologic si poate fi incarcat de foarte multe ori.

Fascicolul luminos este uimitor de puternic si are punct reglabil prin rotirea unui inel.

Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

GARANTIE 24 LUNI
PRAKTIK ONLINE VA MULTUMESTE PENTRU INTERESUL ACORDAT.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.